Teatre del Coro

Teatre del Coro

3/11/2020 Xarxa de Teatres d'Ateneus Xarxa de Teatres d'Ateneus El passat 3 d'octubre el Teatre del Coro va ser present al Consell de Tardor de la XTAC. Ens van presentar les propostes artístiques i els ajuts pel 2021.
També és un moment d'intercanvi d'experiències amb altres teatres. El treball en xarxa sempre és positiu per poder seguir gestionant, des del voluntariat, un espai escènic.

El Teatre del Coro forma part de l'XTAC des de la seva creació, i actualment en formem part més de 30 teatres per tot Catalunya.

29/09/2020 Ja pots regalar teatre Ja pots regalar teatre Ja tens disponibles per compra avançada totes les entrades fins al concert d'any nou del 3 de gener.
No esperis a l'últim moment per comprar-les, recorda que l'aforament és limitat i ens sabria greu que no poguessis gaudir dels espectacles que us estem portant al costat de casa.

Regala o regala't teatre i vine a gaudir de l'espectacle.

#femcoro
#somateneu
#125anysdelCoro

5/09/2020 Nova Temporada del Teatre Nova Temporada del Teatre A partir del pròxim 19 de setembre començarà la nova temporada del Teatre del Coro. Com sempre combinarem tota mena d'arts escèniques, tant siguin professionals com amateurs, amb la intenció de portar-vos la cultura a casa.

Com a novetat important farem que un cop començat l'espectacle, no es podrà accedir a la sala i que serà necessari ensenyar el carnet de soci/a per poder validar les entrades.

També us volem recomanar la compra anticipada de les entrades. Sempre trobareu l'enllaç de l'espectacle al web del Coro o bé entrant a www.entrapolis.com

Recordeu que és imprescindible l'ús de la mascareta dins del teatre i a les zones comunes.

26/07/2020 Ja a punt la programació del Teatre Ja tenim quasi a punt la programació de Setembre a Desembre del Teatre del Coro.
Grans artistes com Mireia Ros, Sílvia Bel, Rosa Renom, Lluís Gavaldà, entre d'altres, ompliran de veu, teatre i música el nostre escenari.
Seguim treballant per la cultura per oferir-vos una programació de qualitat d'arts escèniques.
El Teatre del Coro està preparat per complir amb totes les mesures de seguretat i desinfecció que a cada moment ens facin tenir.
La cultura és segura, la cultura cura!


#femcoro
#somateneu
#125anysdelcoro

28/07/2018 El Teatre del Coro un nou espai de Congressos i Reunions El Teatre del Coro un nou espai de Congressos i Reunions El divendres 27 de juliol el Teatre es va estrenar com un nou espai de congressos i reunions. una de les empreses més importants del nostre municipi va fer la seva reunió anual i l'espai es va preparar per a l'ocasió.A més de tot l'equipament tècnic, com projector d'alta resolució i gran pantalla, so i microfonia, també tenim el servei de càtering que ofereix El Cafè del Coro.
El Teatre del Coro és una eina per la cultura i ara també pel teixit empresarial i industrial del municipi i la comarca.

23/05/2018 Dia de l'Associacionisme Cultural 2018 El 27 de maig de 2014 el Govern va declarar el 4 de juny Dia de l'Associacionisme Cultural (DASC), instaurant així una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l'associacionisme cultural català. La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció general de Josep Anselm Clavé. El festival va durar tres dies i va representar el moment de màxima esplendor del moviment coral d'en Clavé. La declaració s'emmarca en l'acompliment del Pla de l'Associacionisme Cultural que ha impulsat el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Amb motiu de la DASC estrenem el nou equipament del teatre, a partir del dissabte 2 també podràs veure cinema en pantalla gran i amb qualitat d'imatge i so. Vine a estrenar-ho!!!10/12/2017 Venda d'entrades per internet Tot i que ens agrada molt veure-us per secretaria, us hem volgut facilitar la compra d'entrades dels espectacles del Teatre del Coro, incorporant la plataforma de Tictactiquet, que ja utilitzen, amb bons resultats, altres ateneus.

S'havia de posar amb marxa amb la programació del 2018, però hem volgut avançar la implantació amb el concert per la Marató, doncs aquesta plataforma ens dona moltes possibilitats, com la fila 0.
Ara ja no teniu excusa, veniu i gaudiu del Teatre! ... del vostre Teatre

17/04/2017 ENTRADES NUMERADES ENTRADES NUMERADES Estem implantant el sistema d'entrades numerades per tal de facilitar-vos l'accés al teatre, sense haver de fer cua ni per comprar-la ni per accedir a la sala. Us anunciarem cada espectacle amb prou temps per poder venir qualsevol tarda de dilluns a divendres a secretaria a triar i comprar la vostra entrada. De moment, i per un questio de despeses de gestió, no es poden comprar per internet.
 
Treballem en tots els àmbits perquè gaudiu del vostre Teatre, el Teatre del Coro, el Teatre de Sentmenat

14/01/2017 PROGRAMACIÓ DE TEATRE 2017 PROGRAMACIÓ DE TEATRE 2017 Amb l'espectacle ROIG, a càrrec de Mònica Lucchetti, iniciem la temporada 2017 del Teatre del Coro de Sentmenat.
Tot i treballar amb uns pressupostos molt ajustats, us presentem una programació amb propostes d'arts escèniques professionals de gran qualitat i d'estils diferents, no volem que feu quilometres per gaudir de bons espectacles.

Dins de la programació podreu trobar bones propostes amateurs i naturalment les de producció pròpia de les nostres seccions Coral i de Teatre.

Veniu al Teatre, gaudiu del Teatre del Coro

6/11/2016 Torna el Cinema a El Coro Torna el Cinema a El Coro La pel·lícula Pere i El Drac tindrà l'honor, encara que sigui per una tarda, de recuperar el cinema al Teatre del Coro, i ho farem amb una pantalla que ocuparà tota la boca de l'escenari (7 x 4 m).
Tot i que en aquest cas serà una instal·lació provisional, sí que volem que en un futur molt proper tinguem l'equipament necessari perquè passi a ser una activitat habitual i puguem fer cinema, projecció de documentals, i com no ... els partits de futbol de màxim interès.
Les obres avançant a bon ritme i treballem per dotar a Sentmenat d'un equipament cultural totalment equipat

1 | 2 Següent 
Societat Coral Obrera ''La Glòria Sentmenatenca''
Pg. Anselm Clavé 46-48
08181 Sentmenat
T. 93 715 13 45
info@elcorosentmenat.cat