Teatre del Coro

Teatre del Coro

26/08/2019 Nova Guia d'Activitats Nova Guia d'Activitats Des d'avui mateix podreu consultar i descarregar la nova guia d'activitats del curs 2019-2020. Us oferim activitats de tota mena, remeneu bé i decidiu-vos per una o més d'una. Un cop ho tingueu clar, us esperem a la secretaria del Coro. Som-hi, que comencem!
La pots descarregar en el link que trobaràs a la dreta o bé venir a buscar-la en paper a secretaria.

28/07/2018 El Teatre del Coro un nou espai de Congressos i Reunions El Teatre del Coro un nou espai de Congressos i Reunions El divendres 27 de juliol el Teatre es va estrenar com un nou espai de congressos i reunions. una de les empreses més importants del nostre municipi va fer la seva reunió anual i l'espai es va preparar per a l'ocasió.A més de tot l'equipament tècnic, com projector d'alta resolució i gran pantalla, so i microfonia, també tenim el servei de càtering que ofereix El Cafè del Coro.
El Teatre del Coro és una eina per la cultura i ara també pel teixit empresarial i industrial del municipi i la comarca.

23/05/2018 Dia de l'Associacionisme Cultural 2018 Dia de l'Associacionisme Cultural 2018 El 27 de maig de 2014 el Govern va declarar el 4 de juny Dia de l'Associacionisme Cultural (DASC), instaurant així una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l'associacionisme cultural català. La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció general de Josep Anselm Clavé. El festival va durar tres dies i va representar el moment de màxima esplendor del moviment coral d'en Clavé. La declaració s'emmarca en l'acompliment del Pla de l'Associacionisme Cultural que ha impulsat el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Amb motiu de la DASC estrenem el nou equipament del teatre, a partir del dissabte 2 també podràs veure cinema en pantalla gran i amb qualitat d'imatge i so. Vine a estrenar-ho!!!10/12/2017 Venda d'entrades per internet Tot i que ens agrada molt veure-us per secretaria, us hem volgut facilitar la compra d'entrades dels espectacles del Teatre del Coro, incorporant la plataforma de Tictactiquet, que ja utilitzen, amb bons resultats, altres ateneus.

S'havia de posar amb marxa amb la programació del 2018, però hem volgut avançar la implantació amb el concert per la Marató, doncs aquesta plataforma ens dona moltes possibilitats, com la fila 0.
Ara ja no teniu excusa, veniu i gaudiu del Teatre! ... del vostre Teatre

17/04/2017 ENTRADES NUMERADES ENTRADES NUMERADES Estem implantant el sistema d'entrades numerades per tal de facilitar-vos l'accés al teatre, sense haver de fer cua ni per comprar-la ni per accedir a la sala. Us anunciarem cada espectacle amb prou temps per poder venir qualsevol tarda de dilluns a divendres a secretaria a triar i comprar la vostra entrada. De moment, i per un questio de despeses de gestió, no es poden comprar per internet.
 
Treballem en tots els àmbits perquè gaudiu del vostre Teatre, el Teatre del Coro, el Teatre de Sentmenat

14/01/2017 PROGRAMACIÓ DE TEATRE 2017 PROGRAMACIÓ DE TEATRE 2017 Amb l'espectacle ROIG, a càrrec de Mònica Lucchetti, iniciem la temporada 2017 del Teatre del Coro de Sentmenat.
Tot i treballar amb uns pressupostos molt ajustats, us presentem una programació amb propostes d'arts escèniques professionals de gran qualitat i d'estils diferents, no volem que feu quilometres per gaudir de bons espectacles.

Dins de la programació podreu trobar bones propostes amateurs i naturalment les de producció pròpia de les nostres seccions Coral i de Teatre.

Veniu al Teatre, gaudiu del Teatre del Coro

6/11/2016 Torna el Cinema a El Coro Torna el Cinema a El Coro La pel·lícula Pere i El Drac tindrà l'honor, encara que sigui per una tarda, de recuperar el cinema al Teatre del Coro, i ho farem amb una pantalla que ocuparà tota la boca de l'escenari (7 x 4 m).
Tot i que en aquest cas serà una instal·lació provisional, sí que volem que en un futur molt proper tinguem l'equipament necessari perquè passi a ser una activitat habitual i puguem fer cinema, projecció de documentals, i com no ... els partits de futbol de màxim interès.
Les obres avançant a bon ritme i treballem per dotar a Sentmenat d'un equipament cultural totalment equipat

31/10/2016 El Teatre millora dia a dia Amb el gran espectacle de The Gourmets, diumenge vàrem estrenar la nova imatge del sostre i el frontal de l'escenari, tot acabat de pintar i amb els guarniments modernistes restaurats.
A més d'una nova composició del cortinatge interior de l'escenari que fa que es guanyi espai i millori la visió pel públic. També s'han renovat les barres que subjecten el focus, obtenint més seguretat i mobilitat. I moltes més coses que potser no estan a la vista però que fan que tots i totes puguem gaudir d'un teatre còmoda i preparat per qualsevol espectacle.
Com veieu les obres no s'aturen us assegurem que a cada espectacle podreu anar veient moltes i importants millores.

1/04/2016 Programació 2on trimestre al Teatre del Coro Programació 2on trimestre al Teatre del Coro Un trimestre més us hem seleccionat diversitat d'espectacles d'estils i de format.

Continuarem amb la programació del cicle Espai A de la Federació d'ateneus, on podrem gaudir de companyies amateurs de gran qualitat artística. Pel mes de maig us fem una nova proposta, el Cicle Maig Màgic, on podreu veure diferents mags que ens deixaran amb la boca oberta. I com ja és tradicional, tot i que en aquesta edició arriba al mes de juny, la 5a edició de la Primavera Coral, on participen les seccions corals de casa i d'altres dos cors convidats.

Tot un seguit d'espectacles per a tots els gustos, i que esperem vingueu a gaudir-los

29/02/2016 Nou sistema de venda d'entrades númerades Nou sistema de venda d'entrades númerades Amb el mes de març iniciem la venda d'entrades anticipades i numerades. 

Aquest sistema permetrà la compra per internet, tot i que de moment els que sou socis/es i voleu gaudir del preu especial de les entrades encara heu de passar per secretaria.

Aquest contratemps és a causa de la fase d'implantació del nou sistema i que ben aviat ja tindrem resolt.

El primer espectacle en venda és el del diumenge vinent 6 de març, Mosaic de l'Esbart Marboleny dins del Cicle Espai A. Ben aviat ja posarem a la venda el següent espectacle que és el de Corbacho 5.0 , estigueu atens al twiter i face que us farem saber a partir de quant estan disponibles.

1 | 2 Següent 
Societat Coral Obrera ''La Glòria Sentmenatenca''
Pg. Anselm Clavé 46-48
08181 Sentmenat
T. 93 715 13 45
info@elcorosentmenat.cat