Exposicions

Espai expositiu del Coro

30/11/2014 Objectiu aconseguit! Objectiu aconseguit! Ja hem fet la marató i és moment de fer balanç, estem contents de veure la bona predisposició de la gent a col·laborar en que les obres del teatre arribin a la seva fi i que ben aviat en puguem gaudir al 100%. Tot i així ens queda la recança que encara és poca la gent que ha participat i ha vingut a veure els espectacles, tots de gran qualitat artística i la majoria professionals, que possiblement si es fessin en altres teatres de la comarca amb una entrada a un preu més alt i aniríem. Ara ja no es pot dir que ... a Sentmenat NO es fa res, el que cal és informar-se!!

Malgrat tot, estem contents, sobretot en veure que la gent sortia satisfeta i contenta del que havia vist. Seguirem treballant per una programació estable i de qualitat.

17/12/2013 Exposició del projecte d'obres al vestíbul de la Sala d'Actes
11/11/2011 Inauguració d'una nova exposició a l'espai 'La Finestra' Aquest divendres 11 de novembre a 2/4 de 8 de la tarda a l’espai expositiu 'La Finestra' del Cafè del Coro, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de l’obra de dos alumnes del Taller d’Art de Sentmenat.
L’Albert Roig presentarà una mostra d’escultures realitzades en ceràmica, de formes i composicions molt personals, acompanyades per una sèrie de fotografies que complementen la seva proposta artística.
I la Mº Engràcia Salas exposarà un recull de pintures realitzades sobre relleu, que mostren el gust pel detall i la representació figurativa de diferents paisatges i recons.

Esteu tots convidats a acompanyar a aquests dos artistes del Taller d’Art a la inauguració de l’exposició.
 

3/09/2011 El ball de plaça protagonista d'una exposició del Grup d'Amics del Museu Arxiu de Sentmenat La secció de Ball de plaça del 'Coro' participarà dissabte a la inauguració del l'exposició d'El Grup d'Amics del Museu Arxiu de Sentmenat sobre "El Ball de gitanes del Vallès". La mostra s'inaugura coincidint amb la Festa Major i es podrà veure al local de l'antiga fàbrica de Can Vall el diumenge 4 i dilluns 5, de 12 a 14h del migdia i de 18h de la tarda a 20h del vespre.Societat Coral Obrera ''La Glòria Sentmenatenca''
Pg. Anselm Clavé 46-48
08181 Sentmenat
T. 93 715 13 45
info@elcorosentmenat.org