El Coro som tots

El Coro som tots

19/09/2018 GUIA D'ACTIVITATS 2018 - 2019 GUIA D'ACTIVITATS 2018 - 2019 Ja tenim la proposta d'activitats per aquest nou curs, la podeu trobar en paper a Secretaria o bé la podeu consultar en link adjunt

19/09/2018 Nova Llei de Protecció de Dades Nova Llei de Protecció de Dades A causa de la nova llei de protecció de dades, totes les sòcies i socis de l'entitat cal que passeu per secretaria per actualitzar les vostres dades. És molt important que passeu com més aviat millor.
A partir de gener començarà a ser més operatiu el carnet de l'entitat i per poder-lo tenir caldrà abans haver actualitzat les vostres dades

30/07/2018 La Grossa de Cap d'Any La Grossa de Cap d'Any A partir de finals d'agost ja tindreu disponible les participacions de la Grossa de Cap d'Any.
Les podreu comprar a la secretaria, a El Cafè del Coro i a botigues de Sentmenat.
Mira que si toca!!! 

28/07/2018 El Teatre del Coro un nou espai de Congressos i Reunions El Teatre del Coro un nou espai de Congressos i Reunions El divendres 27 de juliol el Teatre es va estrenar com un nou espai de congressos i reunions. una de les empreses més importants del nostre municipi va fer la seva reunió anual i l'espai es va preparar per a l'ocasió.A més de tot l'equipament tècnic, com projector d'alta resolució i gran pantalla, so i microfonia, també tenim el servei de càtering que ofereix El Cafè del Coro.
El Teatre del Coro és una eina per la cultura i ara també pel teixit empresarial i industrial del municipi i la comarca.

23/05/2018 Dia de l'Associacionisme Cultural 2018 Dia de l'Associacionisme Cultural 2018 El 27 de maig de 2014 el Govern va declarar el 4 de juny Dia de l'Associacionisme Cultural (DASC), instaurant així una jornada dedicada a posar en valor el pes i la força de l'associacionisme cultural català. La data rememora el 4 de juny de 1864 quan va començar el quart Festival Euterpe, organitzat en format concurs per la Societat Coral Euterpe, sota la direcció general de Josep Anselm Clavé. El festival va durar tres dies i va representar el moment de màxima esplendor del moviment coral d'en Clavé. La declaració s'emmarca en l'acompliment del Pla de l'Associacionisme Cultural que ha impulsat el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Amb motiu de la DASC estrenem el nou equipament del teatre, a partir del dissabte 2 també podràs veure cinema en pantalla gran i amb qualitat d'imatge i so. Vine a estrenar-ho!!!15/12/2017 REFUGIS, espectacle del Cor Jove, Premis Ateneus 2017 a la Creativitat Artística REFUGIS, espectacle del Cor Jove, Premis Ateneus 2017 a la Creativitat Artística La Pedrera de Barcelona ha acollit aquest dimarts, 12 de desembre, el lliurament dels Premis Ateneus 2017.
En la seva vint-i-vuitena edició, el certamen impulsat per la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) ha donat visibilitat al moviment associatiu cultural català en una nit de gala. Els guardons reconeixen la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l'any en sis categories diferents.  
Amb 67 candidatures presentades en l'edició present, les iniciatives guanyadores del primer premi han estat: La nova web de La Cate, del Patronat de la Catequística de Figueres, amb el Premi a la Comunicació Associativa; Refugis, de la Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca de Sentmenat, amb el Premi a la Creativitat Artística; Espectacles amb intèrpret de llenguatge de sords, de Lluïsos d'Horta de Barcelona, amb el Premi a la Capacitat d'Innovació; Colla Castellera de Madrid, del Cercle Català de Madrid, amb el Premi al Foment de la Participació; Colònies "Cantarelles d'estiu", de la Fundació Orfeó Lleidatà, amb el Premi Jove, Proposa!; Universitat Popular de Caldes de Montbui, del Centre, Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes, amb el Premi al Treball en Xarxa.  
Lluís Puig: "Seguiu essent la cultura de base i més propera; la cultura de xoc total i absolut front del que ens toca viure" La Federació d'Ateneus va deixar una butaca buida reservada al Conseller de Cultura, Lluís Puig, el qual va fer arribar unes paraules al públic assistent a través d'un vídeo projectat durant la gala: "Encantat de poder-vos acompanyar en aquesta gala, encara que sigui en un format poc habitual. Cada any el jurat té més feina perquè les propostes que arriben són més enriquidores i agosarades. Us trobo a faltar molt, però tinc amb tots vosaltres la confiança de que seguiu essent la cultura de base i més propera; la cultura de xoc total i absolut front del que ens toca viure".
Salvador Casals: "Els ateneus són una rereguarda activa i mobilitzada que, en moments difícils, esdevé sempre un pilar de referència". Salvador Casals, president de la Federació d'Ateneus de Catalunya, va exigir l'alliberament de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, presidents d'Òmnium Cultural i l'ANC, i el del vicepresident de la Generalitat de Catalunya i els consellers que segueixen empresonats. "Ens uns mesos molt complexos, els ateneus hem hagut de tirar endavant en el dia a dia enmig d'un mar d'incerteses, mentre manteníem encesa la flama de l'activitat, la reflexió i l'acció comunitària. Una rereguarda activa i mobilitzada que, en moments difícils, esdevé sempre un pilar de referència".
Juanjo Puigcorbé: "Als ateneus, nascuts al s. XIX, s'hi ha conservat l'esperit associatiu llibertari català, combatiu i en sortirem reforçats". Per a Juanjo Puigcorbé, diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona, "estem vivint un moment molt complicat però alhora, engrescador. Als ateneus, nascuts al s. XIX, s'hi ha conservat l'esperit associatiu llibertari català, combatiu i en sortirem reforçats. Ens mereixem entramar la nostra societat cap a un futur millor. Tenim una oportunitat històrica que no podrà aturar ningú".
Maria Àngels Blasco: "És un reconeixement a un grapat de persones que treballen dia a dia, organitzadament". Per la seva banda, Maria Àngels Blasco, directora General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha afirmat que "amb gairebé 30 anys, els Premis Ateneus donen confiança i visibilitat a ateneus petits, sobretot, que sovint costa més que la seva activitat arribi a un gran públic. És un reconeixement a un grapat de persones que treballen dia a dia, organitzadament". Bernat Valls: "Aquest país necessita d'associacions compromeses amb la cultura i els valors cívics de la societat catalana".
Bernat Valls, director General d'Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, destaca "la qualitat del contingut de les candidatures presentades demostren la vitalitat d'un moviment que es projecta amb molta força. Aquest país necessita d'associacions compromeses amb la cultura i els valors cívics de la societat catalana".
Francesc Poch: "Els joves són palanca d'iniciatives culturals al llarg de la història". "Els ateneus són vitals en el teixit cultural de les comarques del país. Als joves, potser els hi costa tenir una implicació de llarga durada, però és innegable que són palanca d'iniciatives culturals al llarg de la història", segons Francesc Poch, director General de l'Agència Catalana de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
Fernando Pindado: "L'ateneisme és un bon exemple de com fomentar la participació de les persones en un projecte". Fernando Pindado, comissionat de Participació i Democràcia Activa de l'Ajuntament de Barcelona, ha destacat que "l'ateneisme és un bon exemple de com fomentar la participació de les persones en un projecte, i aquestes són la garantia de que es mantingui en el temps. Premiar a les entitats és clau per a dotar-les de reconeixement".

El certamen, presentat pel reporter valencià de cultura popular Pau Benavent, va comptar amb un fragment de l'obra "Puig i Cadafalch, un croquis" (2017), interpretat per l'actor Sergi Mateu. Aquesta obra teatral, coproduïda per la Federació d'Ateneus i la
Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya (XTAC), està actualment de gira pels teatres d'ateneus. Durant l'acte, amb unes 230 persones assistents, també s'han reconegut amb diplomes els aniversaris destacats d'algunes entitats federades: Societat Coral Diadema Corberenca, Foment Hortenc, Unió Recreativa Maialenca i Ateneu Bisbalenc (100 anys); Ateneu Unió de Santa Coloma de Cervelló i Centre Sant Pere Apòstol (125 anys). La Federació d'Ateneus de Catalunya treballa, des de 1983, al servei de les associacions culturals sense ànim de lucre i actualment aglutina 175 entitats de tot Catalunya, algunes d'elles amb gairebé dos segles d'història. Són objectius principals de la Federació cohesionar, defensar i representar el moviment ateneístic català, així com oferir serveis per fer el dia a dia de les entitats associades més fàcil.    
Entitats guanyadores de les categories dels Premis Ateneus 2017    
Premi a la Comunicació Associativa 1r. La nova web de La Cate, del Patronat de la Catequística de Figueres 2n. El Batec, la revista d'Arenys de Munt, del Centre Moral d'Arenys de Munt 3r. Es pot viure sense cultura però no val la pena, de l'Ateneu de Manlleu  
Premi a la Creativitat Artística 1r. Refugis, de la Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca de Sentmenat 2n. We are the world, del Cor Vivace del Cercle de Gràcia de Barcelona 3r. Festival Alícia de la Paraula i les Arts Avançades, de l'Associació Olesa Ateneu
Premi a la Capacitat d'Innovació 1r. Espectacles amb intèrpret de llenguatge de sords, de Lluïsos d'Horta de Barcelona 2n. El teatre amb i per als avis, del Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià de Barcelona 3r. Un brindis pel futur, del Círcol Catòlic de Badalona
Premi al Foment de la Participació 1r. Colla Castellera de Madrid, del Cercle Català de Madrid 2n. Sopa de pedres, del Círcol Catòlic de Badalona 3r. Aplecat. Mostra de Cultura Popular a Nou Barris, del Centre Cultural Els Propis de Barcelona   Premi Jove, proposa! 1r. Colònies "Cantarelles d'estiu", de la Fundació Orfeó Lleidatà 2n. Artistes pedagogs, del Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià de Barcelona 3r. Borges crema!, de l'Ateneu Popular Garriguenc de Les Borges Blanques  
Premi al Treball en Xarxa 1r. Universitat Popular de Caldes de Montbui, del Centre, Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes 2n. Sa(bis). Alimentació i proximitat, de l'Ateneu de Manlleu 3r. Corals escolars, de l'Orfeó Badaloní          

Marta Rius Gallart
Responsable de Comunicació
comunicacio@ateneus.cat
www.ateneus.cat
28/09/2017 Manifest de la Cultura Popular i l'Associacionisme Cultural La Junta de la SCOLGS, de manera unànime, s'adhereix al Manifest de la Cultura Popular i l'Associacionisme Cultural en defensa del Referèndum
17/05/2017 TALLER DE COMPOSICIÓ TALLER DE COMPOSICIÓ Gracies a una iniciativa de l'SGAE us podem oferir -totalment gratuït- un Taller de Composició.Si tens més de 13 anys i t'agrada la música i voldries compondre les teves cançons, t'oferim aprendre de la mà d'un professional en Marc Puig, aquest curs de 8 sessions és totalment gratuït.
Tan sols t'has de venir a inscriure i comprometre a venir tots els dimarts de 17 a 19h a partir del 6 de juny.

28/04/2017 ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA Benvolguts/des socis/es,
L'òrgan de govern es posa en contacte amb vostè per convocar-lo/la a la propera Assemblea general ordinària de la Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca, que tindrà lloc el divendres 28 d'abril a les 21:00 hores, en el Teatre de la nostra seu social, passeig Anselm Clavé, 46 - 48, amb el següent ordre del dia:
1.- Lectura i aprovació, si s'escau, de l'acte anterior
2.- Memòria dels actes realitzats durant el 2016
3.- Estat de comptes 2016 i pressupost 2017
4.- Renovació de La Junta Directiva
5.- Torn obert de paraula

En cas de no poder assistir-hi, pot delegar el seu vot en una altra persona, mitjançant la signatura de l'autorització que trobareu en la carta que se us a enviat.

11/12/2016 Darrera edició de Darrera edició de "LA RAJOLA" Engeguem la que serà la darrera campanya de La Rajola.
És la vostra darrera oportunitat per què el vostre nom, el de la família, el de la botiga, empresa, ... Estigui present en el vestíbul del Teatre del Coro.
Adjunt trobareu un document pdf per poder fer la reserva de Rajola, també podeu posar-vos en contacte amb l'Esteve Aymerich 659456023
Estem a la recta final de les obres de reforma del Teatre, i la teva col·laboració és molt important.
El teu ajut deixarà empremta per sempre!
Gràcies per FER CORO!

Teniu temps fins els 14 de maig

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 Següent 
Societat Coral Obrera ''La Glòria Sentmenatenca''
Pg. Anselm Clavé 46-48
08181 Sentmenat
T. 93 715 13 45
info@elcorosentmenat.org