Cicle El Petit Coro

Cicle El Petit Coro

29/02/2016 L'Endrapasomnis. Premi a la critica al millor espectacle familiar L'Endrapasomnis. Premi a la critica al millor espectacle familiar El diumenge 3 d'abril, dins del Cicle Petit Coro gaudirem de l'espectacle L'endrapasomnis de la Cia. Teatre al Detall amb acompanyament musical en directe de la Tresca i la Verdesca.
Aquesta companyia ha rebut en la darrera edició el Premi de la crítica al Millor Espectacle Familiar.
Des del Coro ens esforcem per poder-vos programar espectacles tant professionals com amateurs, diversos i de gran qualitat escènica, perquè pugueu gaudir de bons espectacles sense haver d'anar gaire lluny.

Veniu, gaudiu i ompliu el teatre.

31/05/2015 Tamborinada 2015 Tamborinada 2015 El proper diumenge 7 de juny es celebra a el Parc de la Ciutadella de Barcelona, la festa major de les entitats de la Fundació La Roda, i El Coro i serem presents perquè en som una d'elles.
Veniu a gaudir de tot un dia ple de tallers i d'espectacles familiars i tot d'accés gratuït, us adjuntem el programa.


29/05/2014 Tamborinada 2014 Tamborinada 2014 El passat diumenge 1 de juny es va celebra la 37a edició de la Tamborinada, enguany dedicada a la commemoració del tricentenari.

Aquesta edició va ser una memòria lúdica del 1714 on les més de 80 entitats que formen part de La Roda viatjaran en el temps per retornar els jocs i tradicions de l'època al Parc de la Ciutadella tal com es feia a la Catalunya de fa 300 anys. Es va fer que les activitats organitzades recordin els nostres valors culturals, la llengua i la nostra capacitat de treball manifestant un cop més el nostre compromís educatiu i la nostra feina dinamitzadora, amb els valors que aporten la música i les festes populars dins de les plataformes d'educació en el lleure: el joc, l'esforç i el treball en equip. Coincidint amb la designació de Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat 2014 varem posar en relleu l'existència a el cap i casal de més de 6.000 entitats no lucratives basades en el voluntariat de tots els àmbits de la vida personal i comunitària que donen resposta als problemes i necessitats de la nostra societat i contribueixen a l'educació dels valors que són la base de la nostra convivència. La Fundació La Roda amb les 81 entitats adherides és un clar exemple, ja que té més de 1.000 persones voluntàries que treballen durant tot l'any amb els infants als barris. La Tamborinada va oferir més de 60 espectacles d'animació infantil, pallassos, conta contes, mags, grups de cultura popular i al voltant de 40 tallers i jocs basats en la solidaritat, el respecte als altres i a l'entorn, l'educació i la creativitat. Per altra banda, els valors de la igualtat social i la importància del treball en equip, presents a molts dels projectes de La Roda, també són l'objectiu de la iniciativa "Sumem Capacitats" que vol representar a tot un col·lectiu amb necessitats especials i que lidera l'Anna Vives, una noia amb Síndrome de Down, creadora de la tipografia "Anna" que hem fet servir al cartell de la Tamborinada 2014 il·lustrat per Inés Valls. Una novetat important d'aquesta edició és que enguany hem creat la figura del padrí, que en aquesta 37a edició, ha recaigut en la persona de la Montse Guallar, una actriu molt popular a Catalunya, que ens ha donat suport durant tot l'any i ens ha acompanyat a l'espectacle inaugural.
Un any més, hem fet una Tamborinada divertida, educativa i inclusiva, i aquest any 2014, a més, una Tamborinada compromesa amb els valors que ens identifiquen com a poble, on es farà evident la importància de la feina que fan les entitats d'educació en el lleure. 

 La Societat Coral com menbre de la Fundació i he estat present.

 

22/02/2014 El Petit Coro ja te logotip!!! El Petit Coro ja te logotip!!! Desprès de donar-hi moltes voltes ja hem trobat un logotip que representi l'esperit del cicle El Petit Coro.

El logotip l'hem fet amb la tipografia Anna Vives.

L'Anna Vives, una noia amb la Síndrome de Down que ha creat la seva pròpia tipografia de lletra. L'objectiu d'aquesta iniciativa de l'Anna, que també vol representar tot un  col · lectiu, és aconseguir difondre-la i potenciar els valors associats a la lletra: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats.
L'Anna va començar a treballar la seva lletra amb un equip de persones al setembre del 2011 aconseguint, un any més tard, la seva digitalització alfabètica apta per escriure en qualsevol ordinador. Els recursos econòmics que s'obtenen de la tipografia i dels productes amb la lletra Anna es destinen a finalitats socials, concretament al
BOX21.  
Us convidem a visitar la seva web i a utilitzar i difondre aquesta tipografia.   Gracies Anna Vives.
24/05/2013 Sentmenat a la TAMBORINADA 2013 Sentmenat a la TAMBORINADA 2013 El proper diumenge 2 de juny, des de les 11 del matí fins les 7 de la tarda, es celebra al parc de la Ciutadella de Barcelona la 36ena Tamborinada, Festa Major de les entitats de la Fundació La Roda, de la que en forma part la secció Petit Coro de la Societat Coral.

Esteu convidats a gaudir d'espectacles de tot tipus, pallassos, animació, festa escuma, titelles, màgia, cultura popular, ... tallers, ... i moltes més sorpreses. L'accès és gratuït i adaptat, a més també hi ha espectacles amb intèrpret de llenguatge de signes.

Sentmenat no només hi és present amb la Societat Coral sinó també amb els nostres estimats artistes sentmenatencs, com la Contacontes Rosa Fité amb l'espectacle Contes al Rebost i el Petit Mag amb el seu espectacle Mag&cie'n.

Tothom hi és convidat!!

Podeu trobar més informació a www.fundaciolaroda.cat 

29/04/2012 La Companyia La Bleda porta el seu teatre familiar 'de mercat' al Coro La Companyia La Bleda porta el seu teatre familiar 'de mercat' al Coro El Cicle Petit Coro torna diumenge amb una nova oferta de teatre per a tota la famíiia: "Una paradeta particular" de la Companyia la Bleda.
Mai havia estat tant divertit anar a mercat! Sobretot si la mestressa de la paradeta és la masoBleda.
 Amb la seva clau ens obrirà un món ben particular: on el carbassó ens farà una cançó, coneixereu el pèsol més famós, i la mongetera màgica, enmig d’una festa d’enciams us trobareu, l’all del damunt no us el traureu, la ceba un drama us farà però el tomàquet vergonyós no sortirà. De tot això una recepta fareu entre cançons, rialles i endevinalles. Ah i vigileu que el cuc escorbut no es mengi les fruites i verdures d’aquesta paradeta tant particular.

Us hi esperem!, a les 12h al Coro.

Més informació a www.lableda.net 

24/02/2012 El Petit Mag, al Cicle Petit Coro El Cicle Petit Coro acull diumenge 26 de febrer a les 12h l'espectacle MAG&CIA'N "Magician", del Petit Mag. És un espectacle on es combina jocs de cartes, anelles, cordes, mocadors, transformacions i aparicions.. un tast de tot embolcallat, això si, amb el fresc humor del Petit Mag. Ideal per la sala d'actes del Coro i un públic ansió de tornar a gaudir-lo!. No us ho perdeu.

Si voleu conèixer més coses del Petit Mag, visiteu el seu facebook, podreu seguir les seves actuacions.
www.facebook.com/elpetitmag

28/12/2011 Ja es pot veure una mostra de Ja es pot veure una mostra de "L'Operació Rajola" al vestíbul del teatre Sota el nom d'Operació Rajola, el Coro vol engrescar els sentmenatencs perquè comprin una de les rajoles que decoraran les parets del vestíbul del teatre, ara en fase de rehabilitació. Des de fa pocs dies, si passeu pel vestíbul, podeu veure una mostra de com quedaran les rajoles 'personalitzades' amb el nom o el dibuix que cada família o persona desitgi. "L'Operació Rajola" ha de servir per a recaptar fons per a continuar les obres de rehabilitació de l'edifici, i anima els qui ho desitgin a deixar la seva emprempta al a l'entitat i comprar i, posteriorment decorar, una rajola del Coro. El dia 22 d'abril, coincidint amb la celebració de Sant Jordi, farem la jornada per decorar les rajoles per qui vulgui dibuixar-hi o posar-hi alguna cosa. El procés és molt senzill perquè es tracta de 'rascar' amb un punxó el que hi vulgueu gravar. Després farem la cocció al forn i estaran llestes per 'entapissar' la paret.

Què és "L'Operació Rajola"?

Una campanya que va néixer l'abril del 2001 i que s'allargarà durant fins l'abril del 2012 per recollir fons per a les obres del Coro

Com hi puc col·laborar?
Comprant una de les rajoles del Coro. N'hi ha de quatre mides, segons l'aportació que s'hi vulgui fer: 30, 50, 70 i 100 euros

Com la puc comprar?

En l'estand que muntarem en els actes assenyalats del poble i cada tarda, a la secretaria del Coro o bé, fent un ingrés al compte corrent i enviant un mail al Coro informant del tipus de rajola que heu adquirit.

Me la quedo, la rajola?

No! Al que la compri li donem un comprovant i el "Dia de la Rajola", que farem pels volts de Sant Jordi, el 22 d'abril, podrà venir al Coro i personalitzar-la, fer-hi el dibuix que vulgui o posar-hi el nom que vulgui. Després les courem totes al forn i ja estaran llestes per posar-les a la paret. Tanmanteix, qui vulgui fer-ho antícipadament a casa i portar la rajola decorada el dia 22 d'abril, també ho pot fer. Només ho ha de demanar a la secretaria del Coro.

Quan la decorarem?

En una única jornada que farem el 22 d'abril

I si no la vull decorar?

No passa res, hi posarem el que ens diguis, o senzillament, la deixarem en blanc.

Fins quan tinc temps?

Durant els propers mesos pots fer la compra. Però no t'adormis, que les parets s'acaben!!! Baixa al vestíbul, i mira-ho!!!

23/10/2011 Titelles de mà amb una bruixa i el sr. Pot, diumenge al Cicle Petit Coro Titelles de mà amb una bruixa i el sr. Pot, diumenge al Cicle Petit Coro Segon espectacle del Cicle Petit Coro d'aquesta temporada. Aquest diumenge l'actuació anirà a càrrec de la Companyia Grimpallunes, amb l'espectacle de titelles de mà  "LA BRUIXA I EL SR. POT" recomanat per a nens i nenes d'entre 4 i 9 anys.

El protagonista és en Ramonet Bufallunes que té un problema: se li ha trencat una corda de la guitarra! Així que se'n va a casa del Sr. Pot, que tot ho sap, a demanar-li ajuda. Però alla al bosc, el Sr.Pot no viu sol... també hi viu una bruixa solitària en una caseta amagada entre els arbres... què farà en Ramonet quan se la trobi? I si la bruixa li fa un encanteri? .. Ho sabreu aquest diumenge, a la sala d'actes del Coro, a partir de les 12h del migdia.
 Més informació a:
www.grimpallunes.com
25/09/2011 Èxit de públic en l'inici de la temporada de teatre infantil Èxit de públic en l'inici de la temporada de teatre infantil
L'estrena de la temporada del Cicle Petit Coro diumenge passat amb "El Llop i les 7 cabretes" va ser tot un èxit. La sala d'actes va quedar gairebé plena i tant pares com nens van disfrutar de la representació d'aquest conte popular en el qual, a moments, també hi van participar.

Durant l'obra es van repartir flyers amb les tres properes representacions del Cicle:
  • El 23 d'octubre, amb "La bruixa i el Sr. Pot" de la CIA Grimpallunes.
  • El 27 de Novembre: amb Les Flufis i el seu nou espectacle
  • El 29 de Gener: amb Cesc Serrat i la Bella Simfonia.
Els preus dels espectacles són de 3 euros pels socis i 5 euros pels no socis.

1 | 2 Següent 

Imatges

Enllaços

Fundació La Roda
Societat Coral Obrera ''La Glòria Sentmenatenca''
Pg. Anselm Clavé 46-48
08181 Sentmenat
T. 93 715 13 45
info@elcorosentmenat.org