Aula de Teatre

19/09/2018 GUIA D'ACTIVITATS 2018 - 2019 GUIA D'ACTIVITATS 2018 - 2019 Ja tenim la proposta d'activitats per aquest nou curs, la podeu trobar en paper a Secretaria o bé la podeu consultar en link adjunt

5/05/2018 DESLIMITA'M 2018 DESLIMITA'M 2018 El grup de Joves de l'Aula de Teatre del Coro participara el proper dissabte a la 11a edició de la trobada de teatre social per a joves, Deslimita'm, organitzada per ImpactaT i la Fundació La Roda, que reuneix des del 2008, durant un matí, damunt d'un mateix escenari, els joves que participen en el projecte Actuem!

 DESLIMITA'M, és la única mostra d'aquestes característiques que es fa a Catalunya i a l'Estat espanyol.
Els joves comparteixen a la mostra les seves experiències creatives amb els altres grups del projecte i amb tothom que vulgui apropar-se a les seves realitats, unes realitats que es reflecteixen en cada una de les peces de 15 minuts que representen i que han preparat durant el curs. Els joves mostren així a l'escenari tota la feina feta i els coneixements adquirits en els tallers de teatre social i de l'Oprimit i expressen amb veu pròpia les seves reflexions sobre el seu propi món i el món que els envolta.

 Des del 2008 s'han fet deu edicions de la mostra, els últims cinc anys al Teatre Artèria i després Teatre BARTS, al Paral·lel de Barcelona. Deu edicions que han comptat amb la participació de més de 700 joves de 10 poblacions diferents i un públic total de prop de 3.500 persones.
18/08/2017 Obertes les inscripcions Obertes les inscripcions Ja tenim obert el període d'inscripcions.
Podeu passar per secretaria de dilluns a divendres de 18 a 21 h
Per anar avançant feina, si voleu, us podeu descarregar l'imprès per donar-vos d'alta i així ja el podeu portar amb totes les dades, sobretot amb lletra clara i no us deixeu cap dada per posar.

24/07/2017 Aula de Teatre, un nou projecte del Coro Aula de Teatre, un nou projecte del Coro El mes d'octubre s'inicia l'AULA de TEATRE.
Activitat per formar a tots aquells que tenen l'esperit d'artista i no saben per on començar.

La Mireia Pascual, dirigirà l'aula, i us podem avançar que hi haurà activitats per a totes les edats, ...
  • des de els més menuts que junt amb el seu pare o mare podran despertar la seva vocació artística (teatre o coral).
  • Taller de teatre pels infants a partir de 7 anys.
  • Pels més joves, Teatre social.
  • I pels consagrats Companyia estable de Teatre del Coro ...

Amb aquest nou projecte volem potenciar l'activitat teatral, i oferir-vos eines de qualitat.

4/10/2016 Nous Tallers de Teatre Nous Tallers de Teatre La Mireia Pacual ens presenta els nous tallers de teatre

Es tan beneficiós el teatre per als infants; i no ho dic jo, sinó que ho diuen experts educadors i grans pedagogs...els petits i les petites desenvolupen la seva imaginació i la seva expressió oral i corporal d'una manera molt semblant com quan juguen entre ells al pati de l'escola.
El teatre, entre altres moltes més coses, aporta creativitat i expressivitat a tots els nens i nenes.

El teatre és un element fonamental per expressar-nos i socialitzar-nos, ens ajuda a tenir un coneixement més profund de les nostres expectatives, pensaments i accions.
El teatre és una eina fantàstica per descobrir coses de tu que encara et queden per descobrir, per compartir-ho amb amics i amigues, i sobretot, per dir ben alt i fort que tu també tens moltes coses ha dir. Jove si vols arriscar-te a provar un nou teatre, vine a veure'ns al Coro.

Sigues valent/a , que t'hi esperem!!
Comencem a partir del 14 d'octubre

6/02/2016 Comparsa de Carnestoltes infantil 2016 Comparsa de Carnestoltes infantil 2016 Un any més les noies de la secció infantil de teatre del Coro han estat les encarregades de ser la comparsa de Sa Majestat la Reina Carnestoltes i de dir el prego.

Tot i que el pavelló de Cans Sorts estava ple de gom a gom, varen fer el pregó amb gran seguretat i sense necessitat de papers, que n'aprenguin alguns polítics que no saben parlar sense la "xuleta".

Tenim un bon planter de futures actrius i d'unes bones directores

5/02/2016 Nous tallers de teatre Amb la incorporació de la Mireia s'han pogut iniciar uns nous tallers de teatre, adreçats tant per a joves com per adults. Gràcies a la seva formació i experiència com a actriu us podrà ensenyar les tècniques per poder trepitjar un escenari amb seguretat, expressar-vos, parlar amb públic ... Encara hi sou a temps a apuntar-vos.

Ara junt amb els tallers que ja fa un parell d'anys que fa la Ma. José, ja tenim completa la proposta de teatre, infantil + joves + adults.

1/11/2013 Càsting dels Pastorets Càsting dels Pastorets Tot i que ja hem fet el càsting per participar en els Pastorets ... si t'agrada el teatre i tens ganes de participar i viure els PASTORETS de Sentmenat des de dins, no et tallis i vine a veure'ns!!!25/03/2012 El grup de teatre del Coro recupera un sainet de burla de Rusiñol El grup de teatre del Coro recupera un sainet de burla de Rusiñol La secció de teatre del Coro estrenarà el sainet "Gente bien", de Santiago Rusiñol, el diumenge 25 de març a les 18h. Es tracta d'un divertit vodevil  bilingüe que es va estrenar per primera vegada el 18 d'octubre de 1917 al Teatre Novedades de Barcelona.

"Gente bien", dirigida per Florenci Pla, és un divertiment amb un fons de burla cap a la nova burgesia industrial que sorgia a la Barcelona del modernisme. És una obra de teatre per riure, passar-ho bé i, alhora, de burla social. Apta per a tots els públics (nens, joves, adults, avis, àvies... gent que no ha anat mai al Teatre i gent que hi va cada dia).

L'experta en Rusiñol, la professora Margarida Casacuberta en justifica l'estil: "D'acord amb la concepció del teatre com a fris costumista o com a bisturí de determinades tares socials, quan Rusiñol es va decidir a fer comèdia sobre l'aristocràcia a Catalunya, per força li havia de sortir una sàtira com Gente bien, de la mateixa manera que, quan va convertir la burgesia barcelonina en protagonista de la seva obra, el resultat havia de ser L'auca del senyor Esteve."

Us n'avancem els protagonistes:

DONYA ANITA, Ma Antònia Armengol
SOR LOURDES DE FÀTIMA, Maria Vinyets.
COMTE DE RIEROLA (MANUEL), Ricard Morros
MAJORDOM, Josep Manel Martínez Sabé
COMTESSA DE RIEROLA, Mònica Alonso
DON ENRIC DE PALAU de PLEGAMANS i SOLITAR, Joan Giralt .
DOCTOR ROCAROL, Joan Simón
SENADOR, Quim Cortilla
SENADORA, Helena Carbonell
MARQUESA DE CASAVELLA, Ma José Reyes
JORGE, Vicenç Vilardell
ELVIRA, Marta Rimblas .
BARONESSA DE MIRAPEIX, Marta Codina
BARONET DE MIRAPEIX, Montse Correa.
Un REPÒRTER Florenci Pla

Tramoia: Quim Cortilla, Joan Giralt, Florenci Pla
Vestuari i complements: Maria Cuscó, Maria Rosa Parareda
Moblam: Museu arxiu de Sentmenat
Maquillatge: Anna Sans i Sílvia Solà
Perruqueria: Rosa Soriano
Il·luminació i so: Pep Vilardell

Decorats: Josep Pascual, Maria Cuscó, Joan Crous
Regidors d'escena: Encarna, Florenci Pla
Comunicació i administració: Joan Giralt
Adaptació: Joan Monells
Direcció: Florenci Pla


28/12/2011 Uns Pastorets 'joves' han protagonizat el Sant Esteve Uns Pastorets 'joves' han protagonizat el Sant Esteve Els d'aquest any han estat uns Pastorets inèdits perquè han comptat amb el protagonisme exclusiu d'un bon grapat d'alumnes de secundària i de nens d'entre els 4 i 11 anys. En total, han estat 40 infants i joves que han participat a la versió reduïda dels Pastorets de J.M. Folch i Torres el dia de Sant Esteve a la sala d'actes del 'Coro'. Una mostra de teatre juvenil i infantil que ha comptat amb la direcció de Vicenç Vilardell  i on els personatges principals d'en Rovelló, el Satanàs, ...etc. han estat interpretats per una quinzena de joves d'educació secundària d'entre 12 i 14 anys. Les fúries de l'infern han estat el paper reservat als més petits - i no tan petits- d'entre 4 i 11 anys.

Des de fa cinc anys la Secció de Teatre del 'Coro' ha recuperat la vella tradició de portar a escena per Nadal i Sant Esveve els Pastorets en les seves versions tradicionals. Aquest any, la nova proposta va tornar a fer les delícies d'una Sala d'Actes plena de gom a gom.


1 | 2 Següent 
Societat Coral Obrera ''La Glòria Sentmenatenca''
Pg. Anselm Clavé 46-48
08181 Sentmenat
T. 93 715 13 45
info@elcorosentmenat.org